Ce este Ganoderma

Distribuie acest articol

Share on facebook
Share on email
Share on whatsapp

Ganoderma lucidum (ciupercă roșie) este un tip de ciupercă care a fost folosit ca medicină tradițională chineză de acum mii de ani. Istoria pe bază de plante a Ganoderma lucidum a fost documentată mult timp în cea mai veche farmacopeea chineză, „Sheng Nong’s Herbal Classic”. Ganoderma lucidum a fost văzută ca un simbol al prosperității și păcii pentru națiune și longevitate pentru împărat.

 

Ganoderma lucidum are nume diferite în diferite țări. De exemplu, Ganoderma este cunoscut sub numele de „Reishi” în Japonia, „Lingzhi” în China și „Youngzhi” în Coreea. Ganoderma lucidum este un membru al familiei de ciuperci care crește în mod natural pe copacii căzuți și pe buștenii altor copaci cu frunze largi. Este alcătuit din miceliu și corpul fructifiant. Miceliul este viliformul bazilar și alb care furnizează substanțele nutritive necesare pentru creștere, în timp ce corpul fructificator apare sub formă de umbrelă, inclusiv mânerul germenului și umbrela germenului. Atât miceliul, cât și corpul fructifer sunt comestibile și au diverse proprietăți medicinale care pot fi utilizate pentru prevenirea și ameliorarea bolilor umane.

 

Astăzi, Ganoderma lucidum este încă venerat pe scară largă ca un supliment valoros de sănătate și medicament pe bază de plante la nivel mondial și este studiat pe scară largă în Farmacopeea Americană pe bază de plante și în Compendiul terapeutic.

 

Ganoderma Lucidum – 90 capsule

Ce este Ganoderma

Mai multe articole

Articole

Importanta apei – de ce merita Apa Kangen

Apa joacă un rol esenţial în reglarea temperaturii corpului şi transportarea substanţelor nutritive în organism. Aceasta are nevoie să fie înlocuită în mod continuu deoarece,

Articole

Cum ne pastram imunitatea in pandemie?

In contextul acual al infectiei cu Sars-COV2, este important sa respectam cu strictete regulile de igiena personala si de distantare personala dar si sa ne

Vezi oferta pe CEL.ro
Call Now ButtonSună acum!