ANESPA DX

Apa minerala ionizata cu efect SPA

NOUL sistem exclusiv ANESPA DX Spa, pe care îl puteţi folosi acasă, transformă baia obişnuită într-o staţiune naturală cu apă termală.

ANESPA DX produce un flux continuu de apă minerală ionizată, sănătoasă. Echipat cu un nou cartuş ceramic, mai mare, dispozitivul elimină aproape 100% clorul și alte substanțe nocive din apa de la robinet și adaugă minerale sigure, hidratante care sunt sănătoase pentru piele și păr. Bucurați-vă de un duș sau de o baie minunată în apa termală ANESPA DX!

ANESPA DX

Sistemul dumneavoastră de Spa pentru acasă

Bucurați-vă de o experienţa spa relaxantă cu ANESPA DX! Cu un flux abundent de apă mineralizată și un cap de duș pentru un masaj relaxant, baia dumneavoastră se poate transforma instantaneu într-o experienta de izvor termal. Generează: Apă minerală ionizată pentru baie sau duș.

ANESPA DX

Îndepărtează substanțele nocive

Sistemul de purificare a cartușului elimină eficient clorul și bacteriile, oferind o senzaţie de prospeţime şi revigorare. Protejați-vă pielea delicată împotriva efectelor dăunătoare ale apei de la robinet. Filtru activ de cărbune Futama - filtru interior ceramic.

ANESPA DX

Apă minerală ionizată

Conține un amestec de ingrediente naturale termale și minerale, oferindu-vă senzația că vă bucurați de un izvor fierbinte, plăcut, profitând de apa minerală ionizată. Relaxaţi-vă și bucuraţi-vă!

Experiența maximă Spa Acasă

TUF

Tufa este o piatră minerală de calciu, care vine direct din Futama Radium Hot Spring din Hokkaido, Japonia. Piatra transformă apă de la robinet în apă termala

Piatră MIC

Potasiul diluat din cărbune activat de bambus are un efect calmant și relaxant.

Putere piatră

Prin forța magnetică puternică a unui magnet de neodim, apa de la robinet este transformată în apă mai puțin iritantă și o activata pentru a îmbunătăți dizolvarea mineralelor în apă.

Specificațiile produsului

Plăci electrod:N / A
Dimensiune placă: (mm)N / A
Generează:Apă minerală ionizată pentru baie şi duş 
Interval pH:  la fel ca cel al apei de la robinet
Putere: (W)N / A 
Greutate totală: (kg)2,5
Dimensiuni W x Diametru: (mm)130 x 346
Rată producţie: (l/min)2.6
Utilizare facilă:Foarte simplu de instalat şi utilizat
Garanţie: (ani)3
Caracteristici noi pentru modelul DX:Cartuș ceramic mai mare, care conține o cantitate mai mare de bile ceramice. Noua, bază reproiectată pentru un proces mai eficient de înlocuire a filtrelor.

Preţ: 2652 € (incl. 19% TVA)

Plan Rate Enagic (E-Payment)

Plan platăPlată în avans*Plată lunarăPreţ total*
3 luni1,182 €500 €2,682 €
6 luni1,212 €250 €2,712 €
10 luni1,252 €150,00 €2,752 €

*incl, TVA 19%, incl. Comision rată, excl. livrare

Certificări

Enagic International deţine certificate ISO 9001, ISO 14001 şi ISO13485 pentru controlul calităţii şi managementul mediului, certificate de produs din partea Asociaţiei Calitatea Apei Sigiliu Auriu şi este un membru cu liberă practică certificat de Asociaţia Vânzări Directe(DSA)

DA!
Sunt interesat de acest produs și vreau să fiu contactat

Lasă-ne un număr de telefon și un agent de vânzări te va contacta în cel mai scurt timp

Call Now ButtonSună acum!Vezi oferta pe CEL.ro